Aug 252015
 

 

Защо BEGHLER?

Beghler-Center-AD

BEGHLER

 

BEGHLER е международна компания, специализирана в производството на осветителни тела с десетгодишен опит в производството и дистрибуцията на високотехнологични решения за осветлението, продаваща своята продукция на четири континента. Основен акцент е проектирането, разработката и разпространението на енергоспестяващи осветителни тела, най-вече LED осветителни тела.

BEGHLER лампа

LED lamp Beghler

BEGHLER е създадена от компанията EUROBEG на 12 май 2002г.. До 2020 г. BEGHLER планира да изгради над 20 000кв.м. производствена площ. BEGHLER има дистрибутори в над 26 страни, 10 от които европейски.

Всички продукти на BEGHLER отговарят на стандартите: CE, RoHS, DEKRA и TUV. BEGHLER използва единствено високопроизводителни и надеждни LED чипове от реномирани доставчици като Sharp, Philips, Citizen, Bridgelux, Meanwell, Tridonic и др.

Продуктите на BEGHLER са символ на качество. BEGHLER е една бързо просперираща иновативна компания, защото развитието на LED технологиите и поддържането на възможно най-ниски цени, без да се допуска компромис с качеството, са кауза и мисия на всички служители работещи в BEGHLER.

Най-новите продукти, които търпят най-бързо развитие и са изключително търсени от клиентите, са LED панелите.

LED панел

LED panel

Те, заедно с останалите продукти на BEGHLER, като LED лампите, LED луните, LED прожекторите, LED градинските осветителни тела, бележат изключителен ръст. BEGHLER е сред пионерите в LED революцията. Лидерите на BEGHLER вярват, че най-използваните осветителни тела на 21 век, ще се базират на LED осветлението.

product_large_52293

BEGHLER предлага производствена гама от над 400 вида осветителни тела за основно осветление и дизайнерски решения на декора за дома, офиса, градината, търговски и  складови обекти, производствени халета, хотели, обществени пространства и административни сгради.

 

 

Коментари от Google+

 Leave a Reply

(required)

(required)


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>